Companeo - 020 - 60 60 520

Koffiemachines


Gemiddeld drinkt een Nederlander 3,2 koppen koffie per dag. Het is dan ook niet gek dat de koffiemachine op kantoor druk bezocht is. Een koffiemachine is in Nederlandse bedrijven niet weg te denken en zal door werknemers zeer worden gewaardeerd.   Er zijn vele opties op het gebied van koffiemachines. Er zijn verschillende modellen verkrijgbaar, verschillende koffiesoorten, koffiezetmethodes en verschillende financieringsopties. Deze informatiegids zal u helpen bij het maken van de juiste keuze en aanschaf van een koffiemachine. Voor uw bedrijf.   Een koffiemachine kiezen Ieder bedrijf heeft andere eisen op het gebied van een koffiemachine. De grootte van het bedrijf en het aantal gebruikers spelen hier een voorname rol in. Grote bedrijven met veel medewerkers zullen een koffiemachine die een grote productie aan kan nodig hebben. Een assortiment dat velen aanspreekt is in dit geval ook belangrijk. Een kleiner bedrijf kan vaak met een kleinere koffiemachine af, die wellicht een wat minder uitgebreid assortiment heeft.   Financiering koffiemachine Een koffiemachine kan op drie verschillende manieren gefinancierd worden. Er kan worden gekozen voor huren, kopen en leasen. In sommige gevallen kan een koffiemachine ook in bruikleen worden genomen. Hiervoor dient een minimale afname gegarandeerd te kunnen worden.   Verschillende koffiesoorten   Afhankelijk van het type koffiemachine kan er gekozen worden van verschillende soorten koffie. Tot de opties behoren onder andere: vers gemalen koffiebonen, fresh brew koffie, vriesdroge koffie, etc. 

5 aanbiedingen voor 'Koffiemachines'

Leveranciers offers
Koffiemax

Koffiemax - Koffiemachine - Koffieautomaten - Koffieautomaat
Full-service koffievoorzieningen en koffiemachines voor bedrijven, verenigingen, scholen en...
Kies nu voor een professionele koffieautomaat. Dagelijks ongestoord genieten van heerlijke koffie, espresso, cappuccino, chocolade en thee met onze hoogwaardige espresso apparaat inruilen is ook geen probleem! Kies voor de koffiemachine die bij uw bedrijf past.
Fortune hot drinks

Fortune hot drinks - koffiemachines
Fortune vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie
Fortune levert u een complete warme drankenservice met persoonlijk contact en snelle service.
Nescafé op het werk

Nescafé - Koffiemachines
Met een koffiemachine van Nescafé verwent u iedereen!
Kies voor zowel warme als koude dranken uit één koffiemachine. Geniet van onderhoudsgemak. Bespaar tijd, kosten en moeite en profiteer van maximale service. Kies vandaag nog voor een Nescafé koffiemachine en laat uw klanten en medewerkers genieten van alle heerlijke koffievariaties van Nescafé!
Gaasbeek's Automatenservice

Gaasbeek's Automatenservice - Koffiemachine - Koffieautomaten - Koffieautomaat
Geniet van verse koffie én een snelle service van uw specialist in koffiemachines
Geniet van verse koffie én een snelle service van uw automatenspecialist. Gaasbeek is preferred dealer van zowel Douwe Egberts als nescafé en levert hiernaast tevens enkele andere merken. Kies uw nieuwe of gebruikte koffieapparaten en binnen 72 uur staat uw koffieapparaat klaar om koffie,...
Koffie Holland B.V.

Koffiemachines van Koffie Holland B.V.
Kies een passende koffiemachines bij uw bedrijf
Koffie Holland beschikt over instant, freshbrew, bonen en filter koffie machines. Kies tussen grote koffiemachines voor veel personeel, of kleinere machines voor een kleiner bedrijf. Bent u op zoek naar een passend koffiezetautomaat voor in uw bedrijf?
Bent U op zoek naar de beste koffiemachines ?