De juiste leveranciers vinden, verandert alles!

020 - 60 60 520
offerModel.php > offer_page.html > url offre > onglet Offre
Koffiemachines

Nescafé - Koffiemachines

Met een koffiemachine van Nescafé verwent u iedereen!

Speciale aanbiedingen : GRATIS PROEFPLAATSING EN
GRATIS ASSORTIMENTSDOOS t.w.v. €125,- *

Nestlé Professional Beverages

Wereldwijd klinken dezelfde verzoeken: keuze uit vele koffievariaties, een hoge kwaliteit voor een acceptabele prijs en snel geserveerd. Tegelijkertijd wil men simpele bediening, minder afval en een machine die eenvoudig schoon te houden is. Om aan deze verwachtingen te voldoen heeft Nestlé Professional speciale koffieconcepten ontwikkeld.


Nestlé Professional is onderdeel van Nestlé en is met het merk NESCAFÉ de nummer 1 koffieleverancier wereldwijd. Zij bieden innovatieve Beverage concepten aan de business-to-business markt.


Met hun concepten bieden zij een eenvoudig antwoord op de complexe vraag in de markt. De nieuwste concepten NESCAFÉ Alegria en NESCAFÉ Milano zijn daarvan het tastbare resultaat.


NESCAFÉ Alegria; Hét koffieconcept dat staat voor kwaliteit en gemak
 

nescafe alegria

NESCAFÉ Alegria biedt een gemakkelijk en kostenefficiënt concept dat voldoet aan de wensen van uw medewerkers en gasten. U biedt vele heerlijke koffievariaties met het grootste gemak. Zo stemt NESCAFÉ de koffievoorziening binnen uw bedrijf perfect op uw wensen af.


NESCAFÉ Milano: Hét luxe koffieconcept dat uw omzet verhoogt
 

nescafé Milano

NESCAFÉ Milano is een innovatief koffieconcept dat het verrassend eenvoudig maakt om uitzonderlijk lekkere koffie te serveren.

 

Het is dé kans om koffieliefhebbers aan u te binden met barista-kwaliteit. Die kwaliteit bereikt u met één druk op de knop, dus eenvoudig en gemakkelijk voor uw gasten en medewerkers.


Duurzaamheid; het NESCAFÉ Plan
 

Sinds 1962 werkt NESCAFË samen met koffieboeren om te zorgen dat de koffie verantwoord wordt geproduceerd en van de beste kwaliteit is. Zij begrijpen dat uw klanten en gasten waarde hechten aan duurzaamheid en MVO. Daarom doen ze er alles aan om het gehele koffieproces, van boon tot kop koffie, zo verantwoord mogelijk te maken. Het NESCAFÉ Plan is een wereldwijd initiatief waarbij zij samen met hun partners meerwaarde bieden aan iedereen die betrokken is bij het proces van koffieproductie tot koffieconsumptie.


Het NESCAFÉ plan omvat drie duurzaamheidspijlers:

  • verantwoorde landbouw
  • verantwoorde productie
  • verantwoorde consumptie

NESCAFÉ gaat
‘Beyond the cup’ om het verschil te maken van boon tot kop.
Koffieconcepten die keer op keer de beste kop koffie leveren
Ingrediënten van hoge en constante kwaliteit
Eenvoud in bediening; geen gedoe
Betrouwbare koffiemachines
Een wereldpartner die altijd dichtbij staat
Nestlé Professional
 
* Vraag naar de voorwaarden.
Begin met uw offerteaanvraag Koffiemachine