Companeo - 020 - 60 60 520

Koffieautomaten


Een koffieautomaat op werk is ideaak. Schenk voortaan heerlijke koffie uit een professionele koffieautomaat. Kies uit verschillende maten en modellen koffieautomaten. Voor elk bedrijf is er wel een koffieautomaat die voldoet aan uw wensen. Kies voor kopen, huren of leasen. Bruikleen van een automaat is ook mogelijk!

5 aanbiedingen voor 'Koffieautomaten'

Leveranciers offers
Koffiemax

Koffiemax - Koffieautomaten
Full-service koffievoorzieningen voor bedrijven, verenigingen, scholen en horeca!
Dagelijks ongestoord genieten van heerlijke koffie, espresso, cappuccino, chocolade en thee met onze hoogwaardige koffiezetautomaten die u kunt kopen of leasen. Profiteer bij aankoop van een nieuwe koffieautomaat gratis direct van 48 maanden full-service en onderhoud. Uw oude koffiezetapparaat...
Gaasbeek's Automatenservice

Gaasbeek's Automatenservice - Koffieautomaten
Geniet van verse koffie én een snelle service van uw specialist in koffieautomaten.
Geniet van verse koffie én een snelle service van uw koffieautomaten specialist. Gaasbeek is preferred dealer van zowel Douwe Egberts als Nescafé en levert hiernaast tevens enkele andere merken. Kies uw nieuwe of tweedehands koffieautomaat en binnen 72 uur staat uw automaat klaar om koffie,...
Nescafé op het werk

Nescafé Koffieautomaten
Met een professionele koffieautomaat van Nescafé verwent u klanten en personeel!
Kies voor zowel warme als koude dranken uit één koffieautomaat. Geniet van onderhoudsgemak. Bespaar tijd, kosten en moeite en profiteer van maximale service. Kies vandaag nog voor een koffieautomaat en laat uw klanten en medewerkers genieten van alle heerlijke koffievariaties!
Fortune hot drinks

Koffieautomaten van Fortune hot drinks
Fortune vindt dat u altijd moet kunnen genieten van uw koffie
Fortune levert u een complete warme drankenservice met persoonlijk contact en snelle service.
Koffie Holland B.V.

Koffie Holland B.V. - Koffieautomaten
Koffieautomaten in alle soorten en maten
Bent u opzoek naar een passend koffiezetautomaat voor in uw bedrijf? Koffie Holland beschikt over instant, freshbrew, bonen en filter koffie. Binnen deze categorieën kunt u kiezen tussen grote koffieautomaten voor veel personeel, maar ook met een kleiner bedrijf zit u bij hun goed.