Companeo - 020 - 60 60 520
Home > Handleidingen > Koffieautomaten voor uw bedrijf of winkel.

Koffieautomaten voor uw bedrijf of winkel.

Er zijn meerdere redenen voor bedrijven om over te stappen op een professionele koffieautomaat. Ten eerste groeien bedrijven waardoor een klein koffiezetapparaat niet meer voldoet aan de vraag. Ten tweede straalt een koffieautomaat professionaliteit uit. En ten derde kiest u voor een stuk comfort en gemak voor zowel uw medewerkers als uw personeel wanneer u kiest voor een professioneel koffiezetapparaat. Een koffiezetautomaat kunt u kopen, leasen of huren, zelfs bruikleen is een optie. Er wordt in deze handleiding voorts nog ingegaan op de vraag welke koffieautomaat in welke situatie het meest praktisch is. Tot slot wordt uitgelegd vanaf hoeveel gebruikers een koffieautomaat handig is. Doe uw voordeel met de argumenten in deze handleiding over koffieautomaten.

  • Wanneer kiezen bedrijven voor een professionele koffieautomaat?
Wanneer kiezen bedrijven voor een professionele koffieautomaat?

Douwe Egberts KoffieautomaatHieronder wordt voor u uitgelegd wanneer een bedrijf kiest voor koffieautomaat. Daar zijn verschillende redenen voor.
Wanneer uw bedrijf groeit, wanneer u kiest voor meer comfort en gemak of wanneer u professioneel bij klanten wilt overkomen. Dit zijn de 3 belangrijkste motieven om over te stappen op een professionele koffieautomaat.

Koffieautomaat huren, kopen of leasen?

1. Bedrijven die groeien kiezen voor een koffiezetapparaat.

Wanneer uw bedrijf groeit en u krijgt meer werknemers in dienst dan is een klein koffiezetapparaat of een senseo koffieapparaat niet meer adequaat om te voldoen aan de vraag naar koffie. Op zo’n moment stappen veel bedrijven over op een professionele koffieautomaat. Het kost uw personeel of secretaresse immers ook tijd om telkens een nieuwe verse koffie te zetten. Is het niet veel gemakkelijker om 1 knop in te drukken op een koffiezetautomaat en keurig een kopje verse gezette koffie voorgeschoteld te krijgen.

Koffieautomaat huren, kopen of leasen?

2. Een koffieautomaat op kantoor straalt professionaliteit uit.

Als bedrijf komt u professioneel over wanneer u een verzorgd kopje koffie, cappuccino, espresso, chocolademelk en verse thee kunt aanbieden. Een koffieautomaat voorziet in al deze warme dranken. Klanten willen goed geholpen worden, een professionele ontvangst hoort daar bij. Lekkere koffie met verschillende koffievarianten staat niet alleen professioneel, het is ook nog eens erg lekker.

Koffieautomaat huren, kopen of leasen?

3. Een koffieautomaat betekent comfort en gemak.

Beschik over verse koffie met een koffiezetapparaat. U hoeft niet telkens een nieuwe kan koffie te zetten. Een koffiezetapparaat biedt u gemak in uw bedrijf en daarmee ook een stuk tijdswinst. U hoeft geen koffiefilters of koffiepads meer te kopen. Vaak worden alle ingrediënten meegeleverd en op regelmatige tijden voor u bijgevuld door de leverancier. Koffieautomaten zijn heel gemakkelijk in het gebruik en de meeste zijn onderhoudsvriendelijk.

Koffieautomaat huren, kopen of leasen?