Companeo - 020 - 60 60 520

Klimaatbeheersing


Het kantoorklimaat in uw onderneming is belangrijk. Zorg voor schone en gezonde lucht in de vorm van een luchtreiniger of goed luchtbehandeling systeem. Een rookcabine of rookruimte met geurvrije asbakken of rooktafels. Verminder uw ziekteverzuim en verbeter direct uw kantoorklimaat.

Luchtgordijnen

Een luchtgordijn is ideaal voor uw winkel om de kou buiten te houden. Ontvang gratis offertes voor luchtgordijnen voor uw bedrijf of winkel. Vergelijk offertes van leveranciers van luchtgordijnen.

Warmtepompen

Een warmtepomp is de oplossing om milieuvriendelijk en economisch de verwarming, warm water en koeling binnen uw bedrijf of woning te verzorgen. Een warmtepomp is verrassend goedkoop en milieuvriendelijk. De warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor een klassieke...

Rookcabine

Een rookcabine is dé oplossing voor een rookvrije werkruimte, terwijl uw rokende medewerkers tevreden blijven. Rookcabines zijn er in meerdere types en maten. Kies de juiste rookcabine voor uw bedrijf. Laat u adviseren door de Erkende Companeo leveranciers die gespecialiseerd zijn in...

Zonwering en zonneschermen

Heeft u al een goede zonwering? Rolluiken of een prachtige markies die zowel opvalt als voor verkoeling en schaduw zorgt. Bescherm uw personeel tegen zonlicht met effectieve zonweringen. Er zit vast wel een zonnescherm bij die bij uw bedrijfspand past.

Luchtbehandeling in uw bedrijf

Hoe staat het met de luchtbehandeling in uw bedrijf? Kies voor professionele luchtreiniging. Zorg voor een gezond binnenklimaat. Kies voor een luchtreiniger, aircleaner of luchtbehandelingssysteem en blijf gezond met schone lucht.

Airco

Met een split airco zorgt u voor verkoeling op kantoor of in uw winkel. In een koel werkklimaat zijn mensen productiever. Airconditioning helpt u daarbij. Kies voor een split airco voor uw winkel en zorg voor koele klimaatbeheersing!

Handleidingen & tips

Eindelijk een makkelijk rookbeleid. Schaf een rookcabine aan...

Een goed rookbeleid is bij wet een vereiste. De rookwetgeving schrijft voor dat u een rookbeleid maakt. Heeft u een rookruimte die aan alle wettelijke eisen voldoet? Een rookcabine is een heel praktische oplossing en geeft invulling aan uw rookbeleid. Deskundigen helpen u bij uw rookbeleid en de wettelijke bepalingen waar een rookruimte aan moet voldoen. Profiteer van een rookcabine! Heeft u ook al eens gedacht aan een luchtreiniger op kantoor. een luchtreiniger zorgt voor verse lucht en filtert alle onzuiverheden uit de lucht. Voor een beter binnenklimaat kiest u voor een luchtreiniger en/of een rookcabine.

Dring uw ziekteverzuim terug met een luchtreiniger.

Zorg voor een gezond kantoorklimaat. Doe aan luchtreiniging en verbeter uw kantoorklimaat met schone en verse lucht. Een luchtreiniger kan uitkomst bieden bij het verbeteren van uw kantoorklimaat. Een gezond kantoorklimaat is van groot belang voor de gezondheid van uw medewerkers. Een rookcabine voor uw rokende medewerkers kan een goede oplossing zijn voor een beter kantoorklimaat. Uw medewerkers blijven dicht bij hun werkplek waardoor de efficiency verbetert. Minder ziekteverzuim werkt kostenbesparend! Werk aan een beter kantoorklimaat en overweeg een luchtreiniger of rookcabine. Profiteer van productievere medewerkers die minder vaak ziek zijn.