Companeo - 020 - 60 60 520
Home > Handleidingen > Kantoormeubilair

Kantoormeubilair

Welke kantoormeubilair moet ik aanschaffen voor mijn bedrijf?

  • Kantoor meubilair
Kantoor meubilair

Een levendig kantoorconcept kan de identiteit, structuur en cultuur van organisaties versterken en draagt direct bij aan verhoging van de productiviteit op kantoor. Bent u op zoek naar nieuw kantoor meubilair, of juist naar gebruikt kantoormeubilair?

Wilt u het kantoormeubilair kopen, huren of leasen? Er zijn tal van mogelijkheden.

Wat uw wensen ook zijn qua organisatie, budget, flexibiliteit of ergonomie, Companeo heeft bijna altijd leveranciers die aan uw eisen voldoen. Vul de vragenlijst in op de Companeo website, en ontvang gratis tot 3 offertes van leveranciers van kantoormeubilair. Zo kunt u op uw gemak vergelijken en de juiste keuze maken.

Bureaustoelen

Veel mensen met een kantoorbaan zitten een groot gedeelte van de dag in hun bureaustoel. Uiteraard is het daarom van groot belang dat u de juiste bureaustoel aanschaft voor uzelf en uw personeel.

Belangrijk aan een goede bureaustoel is dat deze ervoor zorgt dat de gebruiker ongemerkt de hele dag in beweging is. Deze ongemerkte beweging zorgt ervoor dat u op een gezonde manier aan het werk bent, ook al zit u de hele dag.

Niet alleen het ergonomische mechaniek is van belang bij bureaustoelen. Het is net zo belangrijk dat de bureaustoel goed ingesteld is. Vaak heeft een bureaustoel een heleboel knoppen waarvan de gebruiker geen idee heeft waar ze voor dienen of hoe deze gebruikt moeten worden.

Het komt daardoor nogal eens voor dat mensen hun bureaustoel op de verkeerde manier instellen waardoor nek- of rugklachten krijgen die verregaande gevolgen kunnen hebben.

Let dus altijd goed op de mogelijkheden van uw nieuwe bureaustoel en laat u waar mogelijk adviseren door de leverancier. Als u nu de vragenlijst op onze website invult ontvangt u binnen 48 u tot 3 gratis offertes voor bureaustoelen.

Bureau's

Uw bureau is een essentieel onderdeel van uw werkkamer. Voor bedrijven is het vaak gemakkelijk om modern vormgegeven bureaus met aparte ladeblokken op wieltjes aan te schaffen, zodat de bureau's ook nog eens flexibel inzetbaar zijn.

Het materiaal van een bureau moet vooral gebruiksvriendelijk zijn. Stevig, glad en comfortabel. De hoogte van een bureau is uiteraard essentieel. Een bureau dat iets te hoog is, is wel te overzien, maar een te laag bureau kan op den duur problemen met zich meebrengen. Het hanteren van uw computermuis kan dan vrij pijnlijk worden, omdat u uw armen niet goed kunt laten rusten. Een te hoog bureau is ook niet goed voor uw houding. Het beste is als uw armen een hoek van 90 graden kunnen maken, zodat u geen druk hoeft uit te oefenen bij het typen of bij het klikken van de muis.

Vul de vragenlijst in en ontvang binnen 48 uur gratis tot 3 offertes voor uw nieuwe bureau. Zo komt u gemakkelijk in contact met leveranciers die u goed kunnen adviseren over uw kantoormeubilair.