Companeo - 020 - 60 60 520

Juridisch advies


Juridisch advies voor de ondernemer is onontbeerlijk bij arbeidsrecht, een bv oprichten, een bedrijfspand kopen of ingewikkelde overeenkomsten en overnames. Ontvang via Companeo offertes voor al uw juridische vragen en advies.

Bedrijfsjuristen

Bent u op zoek naar een bedrijfsjurist? Heeft u iemand nodig die kennis heeft van juridische zaken voor ondernemingen en bedrijven? Ontvang vergelijkende offertes van bedrijfsjuristen.

Ontslagrecht

Wilt u een werknemer ontslag aanbieden? Heeft u juridisch advies nodig inzake ontslagrecht? Moet u iemand ontslaan vanwege bedrijfsproblemen. Laat u deskundig bijstaan op het gebied van juridische zaken!

Verzekeringen voor uw onderneming

Is uw verzekeringspakket nog wel op orde? Heeft u alle bedrijfsverzekeringen die op uw bedrijfssituatie van toepassing zijn? De ene bedrijfsverzekering is de andere niet! Zorg daarom dat u de meest geschikte bedrijfsverzekering kiest voor uw onderneming!

Pensioenregeling

Regel vroegtijdig uw pensioen of koopsompolis. Met een pensioenregeling of koopsompolis verzekert uzelf en/of uw werknemers van inkomen na de pensionering. Wees verstandig en vraag direct een gratis offerte voor een pensioenregeling of koopsompolis aan en geniet later van uw pensioen!

Juridische hulp voor uw bedrijf

Wilt u van rechtsvorm veranderen of heeft u deskundig juridisch advies nodig? Laat u dan bijstaan door professionals op dit gebied. Het kan uw onderneming ten goede komen! Vind de juiste leverancier die bij uw behoeften past en profiteer van hun deskundigheid en de aanbiedingen!