Companeo - 020 - 60 60 520

Internet Marketing


Bent u op zoek naar internet marketing? Wilt u uw website beter vindbaar maken en uw site beter profileren op Google? Profiteer van de aanbiedingen op het gebied van internet marketing, e-mailmarketing en andere internet marketing oplossingen. Vind de juiste leverancier die u hiermee van dienst kunnen zijn.

E-mail Marketing

Wilt u voordelig een groot publiek bereiken? Doe dan aan e-mail marketing! Houd uw vaste klanten regelmatig op de hoogte met een nieuwsbrief m.b.v. een informatieve e-mail campagne. Verhoog uw omzet en de traffic naar uw website met e-mail marketing!

Domeinnamen

Heeft u al een .eu domeinnaam? Wilt u uitbreiden naar andere landen. Schaf nu alvast uw Europese domeinnaam aan of een domeinnaam die eindigt op .com of natuurlijk .nl. Wees er snel bij mischien is uw domeinnaam al weg.

Webdesign

Wilt u uw site als visitekaartje of wilt u uw website ontwikkelen tot een professionele webwinkel. Alles is mogelijk met websiteontwikkeling! Haal meer uit uw website en kies voor professionele webdesigners.

Website Analyse

Wilt u de bezoekersaantallen van uw website weten? Wilt u weten hoe u meer conversies krijgt met uw webshop? Website analyse helpt u hierbij. Meten is immers weten; dat geldt zeker voor uw website! Een correcte analyse helpt u bij het verbeteren van uw website of webwinkel.

Zoekmachine Optimalisatie SEO

Zoekmachine optimalisatie of SEO is van groot belang om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Yahoo! Laat een deskundig SEO bedrijf op het gebied van zoekmachine optimalisatie u hierbij helpen.

Zoekmachine Adverteren SEA

Zoekmachine optimalisatie is van groot belang om goed gevonden te worden in zoekmachines zoals Google en Yahoo! Laat een deskundig bedrijf op het gebied van zoekmachine optimalisatie u hierbij helpen.

Zoekmachineoptimalisatie Cursus

Zoekmachine optimalisatie cursussen.Verzorgt u zelf uw website? Vind u het leuk om uw website beter vindbaar te maken op Google en wilt u leren hoe dat moet? Volg dan een SEO cursus. Ontvang offertes voor SEO trainingen.

Handleidingen & tips

Een website, waar moet ik allemaal op letten?

Wat zijn de kansen, wat zijn de mogelijkheden? Voor wie maakt u een website? Hoe bouwt u een website op? Hoe verzorgt u de PR van uw website? Waarom komen bezoekers terug? Internet is een medium dat steeds meer wordt gebruikt, hieronder een overzicht van de mogelijkheden bij het inzetten van een website.

En waarom geen faxmailing of e-mailing of sms-mailing?

Vanaf 5.000 prospects loont het om een direct mailing via e-mail of fax te proberen. Zijn uw klanten ondernemingen? Probeer dan eens een faxmailing. Met een faxmailing bereikt u voordelig een groot aantal ondernemingen. Het loont de moeite om op regelmatige basis een faxmailing te doen. Denk wel eerst goed na over het ontwerp van uw fax. Zwart-wit is de basis, grijstinten komen niet goed over op een fax! Een e-mailing is zowel voor particulieren als voor ondernemingen een waardevol medium. De lage investeringskosten van een e-mailing maken het mogelijk om op grote schaal en met een klein budget klanten te werven. Laat u helpen bij het opzetten van een e-mailing. Heeft u zelf de e-mailadressen? Of moet u die inkopen... Wilt u een sms-mailing doen om uw klanten te herinneren aan hun...

Lanceer uw product of diensten met behulp van internet.

Uw website is een uitstekend middel om uw nieuwe producten en diensten op aan te kondigen. Misschien wilt u voor uw nieuwe product of dienst wel een aparte website opzetten. Zorg voor voldoende traffic naar de website door een e-mailcampagne op te zetten of gesponsorde links te kopen. Allemaal mogelijk en niet al te duur.

De website: onontbeerlijk voor het werven en het binden van klanten!

Een website hebben, is al even belangrijk en normaal als een e-mailadres hebben op naam van uw onderneming (en dus op naam van uw website, bijv. voornaam.naam@naamvanuwonderneming.nl). Maar als u zich aan de hele wereld voorstelt pak dit dan gelijk goed aan. Kies daarom voor een professionele oplossing boven een kennis van een vriend die websites maakt. Op het eerste gezicht lijkt dit een goedkope en voordelige oplossing. Maar wanneer het gaat om design, updating, enz., dan zal een voordelige oplossing niet lang stand houden. Uw onderneming kan het zich niet permitteren om de presentatie van uw bedrijf al knutselend in elkaar te zetten! Welke indruk maakt een rommelige en onprofessionele website bij u? Zulke websites zijn niet geloofwaardig en het tast uw betrouwbaarheid aan. Het...

Uw bekendheid vergroten door internet als communicatiemiddel te gebruiken!

Door middel van internet kan uw onderneming in een handomdraai bekender worden. Via media zoals banners, e-mailing of viral marketing, creëert uw onderneming meer naambekendheid tegen een erg lage prijs. Vergeet niet dat e-mailing of andere reclameboodschappen altijd op lange termijn werken. U kunt beter uw budget gericht inzetten naar een bepaalde doelgroep dan veel reclame te maken naar een grote massa. Onderschat ook de kracht van herhaling niet! Liever vaker één doelgroep richten communiceren dan eenmaal naar een grote massa.

Tags: