Companeo - 020 - 60 60 520

Groenvoorziening


Op zoek naar groenvoorziening? Wilt u planten op kantoor, een hoveniersbedrijf voor uw tuin of onderhoudsvrije plastic planten op kantoor? Ontvang offertes van leveranciers van planten en bomen op kantoor.

Bloemen op kantoor

Wilt u wekelijks een vers boeket bloemen op kantoor? Sluit dan een bloemenabonnement af! Een boeket bloemen geeft altijd een leuke sfeer en siert uw kantoor effectief op! Vergelijk offertes van bloemen leveranciers en zet snel een boeket bloemen bij uw receptie!

Planten op kantoor

 Planten geven een professionele uitstraling en het is voor uw kantoor klimaat ook nog eens gezond. Kies voor planten op kantoor en groen voorziening op kantoor. Uw klanten en medewerkers zullen het enorm waarderen.

Groenvoorziening

Groenvoorziening op uw kantoor. Planten geven een professionele uitstraling en het is voor uw kantoor klimaat ook nog eens gezond. Kies voor kantoorbeplanting en groenvoorziening op kantoor. Uw klanten en medewerkers zullen het enorm waarderen.

Handleidingen & tips

Dring uw ziekteverzuim terug met een luchtreiniger.

Zorg voor een gezond kantoorklimaat. Doe aan luchtreiniging en verbeter uw kantoorklimaat met schone en verse lucht. Een luchtreiniger kan uitkomst bieden bij het verbeteren van uw kantoorklimaat. Een gezond kantoorklimaat is van groot belang voor de gezondheid van uw medewerkers. Een rookcabine voor uw rokende medewerkers kan een goede oplossing zijn voor een beter kantoorklimaat. Uw medewerkers blijven dicht bij hun werkplek waardoor de efficiency verbetert. Minder ziekteverzuim werkt kostenbesparend! Werk aan een beter kantoorklimaat en overweeg een luchtreiniger of rookcabine. Profiteer van productievere medewerkers die minder vaak ziek zijn.