Companeo - 020 - 60 60 520

Gemotiveerde medewerkers zijn productiever. Verhoog de efficiency.

Gemotiveerde medewerkers werken harder en zijn loyaler aan uw bedrijf. Dat resulteert in betere prestaties en meer omzet. Ga dus zorgvuldig met uw medewerkers om. Breng de capaciteiten van uw medewerkers in kaart met een persoonsanalyse en ontplooi hun capaciteiten met opleidingen. Zorg voor een koffieautomaat met heerlijke koffie. Denk eens aan een rookcabine en los uw rookbeleid in een keer op. Een waterkoeler voor heerlijk vers water voor zowel uw medewerkers als uw klanten. Heeft u wel eens aan een collectieve pensioenregeling gedacht voor uw werknemers. Een leuke arbeidsvoowaarde die niet veel hoeft te kosten. Makkelijke oplossingen voor een beter pesoneelsbeleid en gemotiveerde medewerkers.

banner0
Handleiding
Elke stap in uw project : Gemotiveerde medewerkers zijn productiever. Verhoog de efficiency.

Begin de dag met een heerlijk vers kopje koffie op werk of in de winkel. Schaf een professioneel koffiezetapparaat aan en laat uw medewerkers genieten van heerlijke koffie op werk. Een koffiezetapparaat met warme dranken zoals espresso, cappuccino, chocolademelk, thee en soep. Een koffiezetapparaat hoeft niet zoveel te kosten. Tegenwoordig huurt u al een koffiezetapparaat voor 1 euro per dag. Laat uw klanten er ook van profiteren. Geen gedoe met koffiepads maar heerlijk verse koffie uit een koffiezetapparaat! Voor elk bedrijf is er een geschikt koffiezetapparaat op maat. Laat u voorlichten welk koffiezetapparaat voor uw situatie de beste is...

Geef uw verkopers een leuke incentive bij het behalen van hun targets. Een incentive stimuleert hen meer omzet voor uw bedrijf te genereren en werkt sterk motiverend. Van cadeaucheques, reischeques of andere geschenken. Een incentive wordt bij uw personeel enorm gewaardeerd. Organiseer ook eens een leuk personeelsfeest! Dat werkt voor iedereen stimulerend. Een geslaagd personeelsfeest is leuk en is goed voor het groepsgevoel en de betrokkenheid bij uw bedrijf!

Een persoonsanalyse is eenvoudig, voordelig en u weet precies wie groeipotentieel heeft. Laat uw werknemers een on-line persoonsanalyse doen. Dat is voordeliger dan een assessment en net zo betrouwbaar. Met een on-line persoonsanalyse brengt u eenvoudig de capaciteiten van uw werknemers in kaart. Handig voor verkopers maar ook bij werving en selectie van nieuwe medewerkers. Persoonsanalyse is ook snel, u heeft binnen een dag de resultaten en kan dan beslissen wie de beste kandidaat is. Objectief en makkelijk. Twijfel niet meer aan de capaciteiten van uw werknemers. Laat ze een on-line persoonsanalyse doen.

Heeft u al een collectieve pensioenregeling voor uw medewerkers afgesloten? Een collectieve pensioenregeling hoeft niet veel te kosten. Al voor 1 euro per werknemer per dag hebben uw werknemers al een zeer goede collectieve pensioenregeling. Bovendien kan een pensioenexpert de voorlichting naar uw persineel en de OR voor u verzorgen. Een pensioenregeling is een belangrijke arbeidsvoorwaarde. Zeker als u nieuwe medewerkers werft dan kan een collectieve pensioenregeling doorslaggevend zijn. Haal dus de beste mensen in huis en regel een betaalbaar collectieve pensioenregeling voor uw personeel.

Ontplooi de capaciteiten van uw medewerkers en geef ze een gerichte bedrijfsopleiding. Geef ze een managementtraining of een communicatietraining. Beter geschoolde medewerkers zijn waardevol voor uw bedrijf. Geef ze de bedrijfscursus die bij hun behoeften aansluit en u heeft weer gemotiveerde medewerkers die productief zijn!

Een goed rookbeleid is bij wet een vereiste. De rookwetgeving schrijft voor dat u een rookbeleid maakt. Heeft u een rookruimte die aan alle wettelijke eisen voldoet? Een rookcabine is een heel praktische oplossing en geeft invulling aan uw rookbeleid. Deskundigen helpen u bij uw rookbeleid en de wettelijke bepalingen waar een rookruimte aan moet voldoen. Profiteer van een rookcabine! Heeft u ook al eens gedacht aan een luchtreiniger op kantoor. een luchtreiniger zorgt voor verse lucht en filtert alle onzuiverheden uit de lucht. Voor een beter binnenklimaat kiest u voor een luchtreiniger en/of een rookcabine.

De zomers worden warmer en wat is er dan lekkerder dan een heerlijk koel glas water. Veel water drinken op een dag is gezond en zeker bij warm weer. Schaf een waterkoeler aan voor uw medewerkers, dat werkt motiverend en verfrissend. Als u een winkel heeft vinden uw klanten een glas koel water uit de waterkoeler vast ook heerlijk. Een waterkoeler op de waterleiding of een waterkoeler met flessen bronwater. Altijd heerlijk, fris, vers en koel water voor al uw medewerkers en klanten.