Frankeermachines

Neopost BV - Couverteermachine

Speciale aanbiedingen : 5% KORTING
OP EEN COUVERTEERMACHINE


P
ost verwerken is tijdrovend en saai. Verzamelt, vouwt en vult u brieven, folders, facturen, of nieuwsbrieven nog handmatig? Vanaf nu kan dat een stuk eenvoudiger! Kies voor een vouwmachine, vouw uw brieven en vul uw enveloppen geheel automatisch.

Razendsnel brieven vouwen
Een vouwmachine helpt u met het verzamelen en vouwen van uw brieven of folders en deze automatisch in te steken in enveloppen.
Met vouwmachines verwerkt u
uw post 10 x sneller dan met de hand!

Nooit meer zelf brieven vouwen, facturen of folders vouwen en enveloppen vullen...

Met één druk op de knop worden brieven gevouwd en de enveloppen gevuld. Geniet van een buitengewoon gebruiksklaar en makkelijk postverwerkingssysteem. Een vouwmachine is ideaal in uw postkamer!

Brieven vouwen met een vouw machine
Voor elk bedrijf is er een passende couverteermachine. Verwerkt u per dag meer dan 30 enveloppen? Dan worden vouwmachines voor u interessant.

Razendsnel facturen vouwen
 

Vouwmachines kunt u of huren, of kopen!

Al naar gelang uw situatie kunt u kiezen om de vouwmachine te kopen of te huren. U wordt uitgebreid geadviseerd door professionals die exact weten welke vouwmachine het best aansluit bij uw postverwerking.

Couverteren
Wat doet een couverteermachine?
Verzamelen van brieven, folders of facturen
Haarscherp vouwen
razendsnel enveloppen vullen
Enveloppen sluiten
Postverwerking zonder tijdverlies!

 

Voor elk bedrijf de juiste oplossing!

Of u nu een klein kantoor heeft en zo'n 30 enveloppen per dag verstuurd of u heeft een grote onderneming met een aparte postkamer. Voor ieder bedrijf is er een passend couverteersysteem die u een hoop efficiency gaat opleveren. Profiteer direct!

* Tijdelijk aanbod. Bij aanschaf van een vouwmachine.
Begin met uw offerteaanvraag Frankeermachine