Nieuwe zoekopdracht :
Wij raden u aan :

Producten en diensten

Artikel

Offertes

Meer informatie over neopost
Frankeermachines

Frankeermachine Neopost

Speciale aanbiedingen : GRATIS reclamecliché
t.w.v. € 110,- bij uw frankeermachine


S
taat u nog steeds in de rij bij het postkantoor? Plakt u nog steeds dure postzegels? Weegt u eerst uw brieven nog voordat u ze frankeert? Betaal lagere frankeertarieven en bespaar effectief tijd met een frankeerautomaat! Al vanaf €80,- portokosten per week is een frankeermachine rendabel.

Bespaar fors  op uw portokosten!

Betaal fors minder portokosten met een digitale frankeerautomaat. Met een frankeer machine frankeert u een stuk voordeliger dan met postzegels. Uw voordeel is nu structureel 9 procent per poststuk! Reken maar uit wat u jaarlijks kunt besparen op uw portokosten!

Huur al een frankeerautomaat
voor slechts €1 per dag!

Stap NU over op de NetSet digitale frankeermachine

Heeft u nog een oude frankeerautomaat? Stap dan nu over op een NetSet digitale frankeer machine. NetSet is de nieuwe standaard van TNT post. NetSet frankeermachines staan in direct contact met het netwerk van TNT Post. Hierdoor beschikt u altijd over voldoende frankeertegoed. Geheel automatisch wordt uw frankeermachine bijgeladen met frankeertegoed! Vul geen tellerstanden meer in...

Wees er op tijd bij en stap vandaag nog over op de nieuwe digitale standaard! Met een NetSet digitale frankeermachine bespaart u bovendien nog meer op uw portokosten.

Frankeermachines


Vanaf 20 poststukken per dag is een frankeer machine al rendabel.
Tel alle poststukken mee dus ook mailings en facturen!

Geef uw poststukken een professionele uitstraling mee...

De frankeerautomaat drukt haarscherp uw logo mee op uw brieven en postpakketten. Geef uw poststuk een uiterst professioneel tintje mee. Verhoog de attentiewaarde van uw enveloppen met uw bedrijfslogo erop gedrukt! Zo zorgt u met een frankeermachine ook nog voor wat extra en gratis reclame!

etSet digitale frankeermachine
Een NETSET digitale frankeermachine betekent meer gemak voor u!


Win tijd met een frankeermachine...

Verlies geen tijd meer op het postkantoor om postzegels te kopen. Verdoe geen tijd met het plakken van postzegels. Beschik altijd over voldoende frankeer tegoed afgestemd op uw frankeerbehoefte. Altijd de juiste porto op uw poststukken door de geïntegreerde weegschaal. Een frankeerautomaat is snel, accuraat en professioneel!


frankeermachine met weegschaalEen geïntegreerde weegschaal zorgt dat u altijd de juiste frankering op uw poststukken heeft. Betaal nooit teveel met een frankeermachine.
frankeermachine frankeermachine kopen frankeermachine huren


* Tijdelijke aanbieding. Met een reclamecliché print de frankeermachine uw logo op de poststukken.
Begin met uw offerteaanvraag Frankeermachine