Companeo - 020 - 60 60 520

Financiële diensten


Uw bedrijfsfinanciën zijn een serieuze aangelegenheid. De zorg dat uw afnemers op tijd betalen, een goede en betrouwbare kredietverstrekker, uw cash-flow in orde maken, allemaal zaken waar een juiste financiële dienstverlening op zijn plaats is. Kies de beste propositie voor uw financiële situatie.

Boekhouder

Op zoek naar een boekhouder aan wie u uw administratie veilig kan toevertrouwen. Een boekhouder wat doet wat u wilt en u inzicht geeft in uw boekhouding? Ontvang offertes van boekhouders.

Accountants

Bent u op zoek naar een goede accountant? Een accountant kan u veel tijd en geld besparen. Accountancy kantoren hebben ieder hun eigen specialisatie. Vergelijk offertes van verschillende accountants en vind zou de accountant die het beste bij uw bedrijf past.

Payrolling

Neem mensen aan via payroll! Payroll bedrijven nemen het juridisch werkgeverschap op zich. Zo heeft u minder risico en u krijt een factuur ipv dat u salaris moet betalen.Payrolling is het uitbesteden van de administratieve en juridische aspecten van het werkgeverschap. Het payrollbedrijf is...

Cashflow optimalisatie en incasso

Heeft u te maken met dubieuze debiteuren, wilt u informatie over de kredietwaardigheid van uw klanten? Zoekt u een betrouwbaar incassobureau? Worden uw facturen wel op tijd betaalt? Een goede cashflow is van levensbelang voor uw onderneming. Zorg dat uw facturen op tijd worden betaalt. Vind hier...

Handleidingen & tips

Verbeter uw cashflow m.b.v. een incassobureau. Geen openstaande facturen meer...

Heeft u last van wanbetalers? Heeft u veel openstaande facturen? Weet u hoeveel geld u kwijt bent op jaarbasis aan misgelopen rentekosten? Speel niet langer voor bank en zorg dat uw debiteuren op tijd hun facturen betalen. Laat u adviseren door een incassobureau. Een betrouwbaar incassobureau kan u daarbij heel goed helpen. Een incassobureau helpt u bij het innen van uw facturen, uw openstaande facturen worden veel sneller betaald. U vergroot makkelijk uw cashflow. Een incassobureau verzorgt ook pre-incasso; dat is een nette en snelle manier om uw geld te incasseren. U profiteert van meer liquiditeit in uw bedrijf door een betrouwbaar incassobureau in te schakelen en u heeft geen slapeloze nachten meer over uw onbetaalde rekeningen en facturen. Companeo helpt u bij uw keuze voor het...
Actualiteit

WePayPeople- PayrollingGepubliceerd 20/10/2014 door WePayPeople

Payrolling en Salarisadministratie voor ondernemers
Voor veel bedrijven is payrolling nog een nieuw begrip. En dat terwijl het al sinds de jaren 70 in Nederland gedaan wordt. Bij Payrolling neemt PayrollWorks het juridisch werkgeverschap van u over. Dat betekent dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over administratieve en fiscale handelingen en bijbehorende risico’s. U selecteert wie u hebben wilt en wij doen de rest.

Bilanx Accountants en Adviseurs - AccountantsGepubliceerd 21/09/2010 door Bilanx Accountants

Een accountants kantoor die helpt!
Heeft u een accountantskantoor nodig? Kies voor een accountantskantoor die naast uw boekhouding ook uw jaarrekening kan verzorgen en de fiscale zaken rondom uw bedrijf kan managen.

Persoonality - PayrollingGepubliceerd 01/07/2010 door Persoonality

HR Assurance, meer dan payrolling alleen
Door kennis en ervaring op het gebied van salarisadministratie, actuele sociale en fiscale wetgeving en Arbo-regels, de wet Poortwachter, ziekteverzuim en re-integratie kan Persoonality u bij uw personeelsbeleid ondersteunen en verantwoordelijkheden van u overnemen.

FlexExpert - Payroll - effectieve verloning van medewerkers!Gepubliceerd 18/06/2010 door FlexExpert

Verminder werkgevers risico's met payrolling tegen een lage prijs!
FlexExpert is een payroller met betere dienstverlening en meer flexibiliteit tegen lagere kosten. besteed uw salarisadministratie uit en verminder arbeidsrisico's met payrolling.