Companeo - 020 - 60 60 520

Evenementen en Beurzen


Uw bedrijf profileren op een beurs of evenement is een uitstekende manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en nieuwe relaties op te doen. Altijd handig om uw netwerk uit te breiden en nieuwe klanten te werven op een zeer persoonlijke manier. Doe direct uw voordeel met de juiste hulpmiddelen voor uw evenement.

Standbouw

Op zoek naar een geschikte standbouwer voor het maken van uw beursstand?Vergelijk offertes voor standbouw!

Bedrijfsevenement en incentives

Uw bedrijf profileren op een beurs of evenement is een uitstekende manier om uw product of dienst onder de aandacht te brengen en nieuwe relaties op te doen. Hier treft u handige hulpmiddelen aan die aansluiten bij uw behoeften, doe er direct uw voordeel mee!

Presentatie op een beurs

U wilt natuurlijk dat uw bedrijf goed gepresenteerd op een beurs of evenement staat. Presenteer uw bedrijf goed met reclamezuilen en reclamebanners. Heeft u al de juiste standbouwer of stand gevonden? Val in ieder geval op tijdens en beurs! 

Handleidingen & tips

Incentives voor uw personeel

Geef uw verkopers een leuke incentive bij het behalen van hun targets. Een incentive stimuleert hen meer omzet voor uw bedrijf te genereren en werkt sterk motiverend. Van cadeaucheques, reischeques of andere geschenken. Een incentive wordt bij uw personeel enorm gewaardeerd. Organiseer ook eens een leuk personeelsfeest! Dat werkt voor iedereen stimulerend. Een geslaagd personeelsfeest is leuk en is goed voor het groepsgevoel en de betrokkenheid bij uw bedrijf!

Organiseer een evenement rondom uw nieuwe product of dienst!

Ga met uw product naar een beurs toe. Op deze manier kunt u uw product laten zien en uiteraard zaken toelichten aan uw prospects. Nodig uw klanten uit op uw stand zodat ze op de hoogte blijven van de uitbreiding van uw assortiment.

Een aantrekkelijke stand met een professionele uitstraling zorgt voor meer bezoek!

Een goede stand is effectief als deze bezoekers trekt. Zorg dus voor de juiste uitstraling en stal uw producten mooi uit. Misschien een kleine investering extra maar u krijgt wel het bezoek en de nieuwe klanten waar u het voor doet. Er staan u verschillende hulpmiddelen ter beschikking: videofilms, brochurehouders, vitrines, posters, vlaggen en zo meer. Denk ook aan een internetverbinding zodat u uw laptop kan gebruiken voor presentaties.

Zorg ervoor dat de bezoekers aan uw stand persoonlijk en professioneel ontvangen worden.

Stel bezoekers van uw stand meteen op hun gemak. Geef hen voldoende tijd om interesse te krijgen in uw producten en diensten: biedt hen iets te drinken aan! Indien uw stand te groot is en uw team het aantal bezoekers niet kan verwerken, neem dan professionele hostessen in dienst zodat elke prospect vriendelijk onthaald kan worden.