Companeo - 020 - 60 60 520

Op zoek naar Direcht mailing? Ontvang concurrerende offertes voor direct mailing!

Direct Mail
 • Win tijd: zeg ons wat u nodig heeft en wij zoeken voor u de juiste partijen die uw direct mailing kunnen verzorgen.
 • Ontvang binnen maximaal 48 uur uw offerte voor een direct mail campagne!
 • Het is GRATIS, simpel en zonder verplichtingen.

- Informatie van Companeo:

» Verhoog uw omzet of naamsbekendheid via Direct Mail! Kies voor Direct Mail in de vorm van gepersonaliseerd drukwerk om uwklanten aan te schrijven. Meet eenvoudig de response van uw direct mail campagne.

Vergelijk de Erkende Companeo Leveranciers in de categorie Direct Mail en ontvang binnen 48 uur uw gratis en vrijblijvende offerteaanvraag.

Ontdek meer over :
Checklisten voor:
 • En waarom geen faxmailing of e-mailing of sms-mailing?
  Vanaf 5.000 prospects loont het om een direct mailing via e-mail of fax te proberen. Zijn uw klanten ondernemingen? Probeer dan eens een faxmailing. Met een faxmailing bereikt u voordelig een groot aantal ondernemingen. Het loont de moeite om op regelmatige basis een faxmailing te doen. Denk wel eerst goed na over het ontwerp van uw fax. Zwart-wit is de basis, grijstinten komen niet goed over op een fax! Een e-mailing is zowel voor particulieren als voor ondernemingen een waardevol medium. De lage investeringskosten van een e-mailing maken het mogelijk om op grote schaal en met een klein budget klanten te werven. Laat u helpen bij het opzetten van een e-mailing. Heeft u zelf de e-mailadressen? Of moet u die inkopen... Wilt u een sms-mailing doen om uw klanten te herinneren aan hun afspraken of hun betalingsachterstand. Tegenwoordig is een faxmailing ook een makkelijke en goedkoop medium om uw klanten te bereiken. U moet wel zelf de 06-nummers aanleveren. Volgende pagina « Een succesvolle direct mail campagne »
 • Een Faxmailing, een effectief communicatiemiddel om nieuwe klanten te werven voor uw bedrijf!
  De fax of een faxmailing is ongeveer net zo voordelig als een e-mailing. In de business-to-business is het een beproeft communicatiemiddel voor ondernemingen die nieuwe klanten zoeken. Een faxmailing is bijzonder voordelig, snel en eenvoudig. Het enige nadeel zijn de negatieve antwoorden van prospects die geen reclamefaxen meer wensen te ontvangen. Toch verhoogt een faxmailing de verkoop van producten met een wat lagere toegevoegde waarde. Ook verhoogt een faxmailing het aantal afspraken voor de wat complexere aanbiedingen. U kunt rekenen op een respons van 10 tot 100 als u 10.000 faxen verstuurt. Uw budget voor een faxmailing varieert al naar gelang uw keuzes van enkele tientallen euro voor de verzending en zo rond de 2.000 euro voor het huren van het bestand met faxnummers. Rekent u maar uit! Volgende pagina « Nieuwe klanten werven via Direct Marketing technieken zoals een mailing, faxmailing, e-mailing, ... »
 • Een verzorgde mailing naar een specifieke doelgroep verhoogt de respons!
  U verhoogt de respons van een mailing als deze een verzorgde opmaak heeft. Daarnaast is een doelgerichte mail benadering effectiever wanneer u uw doelgroep afbakent. Een effectieve mailing is een waardevol instrument bij klantenwerving. Op een eenvoudige manier komt u rechtstreeks in contact met potentiële kopers. Een mailing is erg doeltreffend als deze wordt nagebeld of voorafgaat door een telefonische benadering. U heeft direct een concreet aanknopingspunt! Wanneer u uw mailing aan een deskundig bedrijf toevertrouwt, moet u rekenen op een budget van 1.000 tot 3.000 euro. Daar komt de drukker, een mailhouse (voordelig vanaf 5.000 verzendingen) en de frankering (postzegels, de grootste kostenpost!) nog bij. Denk ook aan het huren of kopen van adressenbestanden van particulieren of ondernemingen (de kosten variëren tussen 0,15 en 0,50 euro per adres, maar vaak met een minimum van 500 euro). Ga naar de Checklist: Een succesvolle mailing. Volgende pagina « Nieuwe klanten werven via Direct Marketing technieken zoals een mailing, faxmailing, e-mailing, ... »
De door Companeo Erkende Leveranciers bij u in de buurt :
Onze partners voor: DIRECT MAIL

» Vergroot uw omzet met Direct Mail. Doe een gepersonaliseerde Direct Mail campagne en meet direct de response van uw DM campagne. Vind hier de juiste leverancier voor uw DM activiteiten.

Vraag een offerte in direct mail
Start hier uw offerte aanvraag voor direct mail
Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.
Wilt u de rood gemarkeerde vraag invullen? Anders kunnen wij uw aanvraag niet correct behandelen.
 • Schrijf u nu in op de Companeo nieuwsbrief
 • Ik ontvang graag aanbiedingen van Companeo partners.
Progressie
Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
 • Opgericht in 2000
 • 1.000.000 gebruikers
 • 5.000 Erkende Leveranciers
 • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen
Gelezen in de pers
Inmiddels vinden 1.000.000 bedrijven diensten via Companeo waarvan ze soms eerder niet wisten dat ze bestonden.
NRC.nl