Companeo - 020 - 60 60 520

Computer Software


Met de juiste software pakketten bent u goed uitgerust om uw zaken efficiënter te maken, op orde te hebben en meetbaar te maken. Gebruiksvriendelijke software, eenvoudig te installeren pakketten, maak een keuze uit de producten en diensten die op uw situatie van toepassing zijn.

Antivirus software

Maak uw pc ondoordringbaar met antivirus software, antispyware software en firewall software. Beveilig uw gegevens op uw pc nu met een compleet antivirus softwarepakket. Antivirus software een must vandaag de dag.

Boekhoudsoftware

Bespaar tijd en geld met de juiste financiële software. Kies voor uw boekhouding gedegen boekhoudprogramma's of betrouwbare boekhoudsoftware. Uw accountant en u hebben er baat bij dat de boekhouding netjes verloopt. Werk prettiger met boekhoudprogramma's die overzichtelijk zijn.

CRM en ERP software

Uw onderneming kan veel profijt halen met gebruiksvriendelijke CRM software. Structureer uw klantinformatie met CRM software. ERP software zorgt voor gestructureerde processen. Leg klantinformatie 1 maal vast en profiteer van efficiency in uw bedrijfsprocessen met ERP software. Kies voor...

Software voor projecten en urenregistratie

U wilt inzicht hebben in uw projecten en uw uren. Handige softwarepakketen op maat om uw projecten te registreren en te factureren. Profiteer van urenregistratie en tijdregistratie software. Laat uw bedrijfssoftware op maat maken!

Handleidingen & tips

Boekhouding

Hoe kies ik de juiste manier om de boekhouding van mijn onderneming te regelen?

Onontbeerlijk voor uw klantenwerving: adressenbestanden, CRM software, marketingnummers.

U heeft voor uw klantenwerving gerichte prospectenbestanden nodig, software om de gegevens aan te vullen voor uw relatiebeheer (CRM) en wellicht ook een commercieel telefoonnummer om uw telefonische respons te optimaliseren. Afhankelijk van de doelgroep en uw wensen zijn de kosten per prospect tussen de 15 eurocent en één euro. Voor een effectieve respons moet u wel over een behoorlijk prospectbestand beschikken. Meestal huurt u adressenbestanden vanaf een minimumbedrag van enkele honderden euroŽs.

Nodig uw klanten en prospects uit om uw stand op de beurs te bezoeken!

Een demonstratie of tentoonstelling op een beurs of evenement biedt u de gelegenheid om uw prospects en klanten uit te nodigen. Benut deze kans en laat hen uw stand zien! Laat u bijstaan door specialisten bij het doelgericht verzamelen van prospectgegevens. Voor uw uitnodigingen kunt u een beroep doen op zowel een frankeer- als een omslagvulmachine. Tenzij u natuurlijk een e-mailing of faxmailing inzet als communicatiemiddel. Bovendien kunt u uw eigen prospecten- en klantenbestand aanmaken met behulp van CRM software.
Actualiteit

Bodet - Software voor projecten en urenregistratieGepubliceerd 12/05/2011 door Bodet Nederland BV voorheen Kok Tijdregistratie BV

Een eenvoudige software voor projecten en urenregistratie!
KELIO, een gebruiksvriendelijke oplossing voor: - tijdregistratie - urenregistratie - personeels- en roosterplanning - toegangscontrole - project- of orderregistratie - tijdklok via badgeklok, GSM, handheld of biometrie Van zelf installeren tot projectplanning door Bodet Nederland.