Companeo - 020 - 60 60 520

Computer Hardware


Een onderneming zonder computers is bijna ondenkbaar. Zorg dat uw computers, netwerk en computerapparatuur de prestaties leveren die u ervan verwacht. Snelle computers, degelijke randapparatuur zoals printers, scanners en betrouwbare back-up systemen om uw informatie veilig te stellen maken uw bedrijfsvoering snel en efficiënt. 

Scanner

Met een scanner kunt u allerlei documenten scannen en opslaan op uw computer. Nadat u het document heeft ingescand kunt u deze met speciale software bewerken. Er zijn verschillende soorten scanners op de markt. Zo zijn er flatbadscanners, documentscanners en film-scanners. Vind snel de juiste...

Multifunctional Printer

Veel bedrijven maken tegenwoordig gebruik van een multifunctional printer waarmee zij kunnen printen, faxen, scannen en kopiëren. Multifunctionals zijn er in verschillende prijsklassen, afhankelijk van de eisen waaraan u wilt dat de multifunctional voldoet. Kijk nu welke multifunctional...

Kopieerapparaat

Kopieerapparaten zijn er in verschillende vormen en maten. Afhankelijk van de functies die het kopieerapparaat moet hebben hebben de kopieermachines verschillende prijzen. Een goede kopieermachine of copier is een must op elk kantoor.

Copier, printer, scanner, multifunctional, fax

Bent u op zoek naar kopieerapparaten, printers, scanners of USB-hubs en USB kabels? Vind hier de juiste leveranciers voor al uw computer randapparatuur!

Laptop computer

Maak het u makkelijk met een laptop, een laptop is immers erg praktisch. Neem uw computer gemakkelijk mee naar huis en op reis. Kies de juiste laptop computer uit die het best aansluit bij uw wensen.

Desktop computer

Een degelijke computer op kantoor is een must. Kies de juiste computer die aan uw specificaties voldoet. Of u nu één computer wilt of tien computers, u vindt vast het juiste computermodel in deze sectie.

Computeronderhoud

Bent u op zoek naar computeronderhoud? Heeft u de geschikte netwerkkabels? Uw onderneming is gebaat bij goed computeronderhoud en de juiste netwerkkabels. Vind hier oplossingen voor computerschoonmaak, computerreparatie tot aan deskundige technische computerondersteuning. 

Handleidingen & tips

Last van een traag computernetwerk? Laat uw netwerk en netwerkkabels doormeten..

Heeft u last van een traag computernetwerk? Moet u lang wachten totdat websites geladen zijn en uw email van de computernetwerk server gedownload is? Laat uw computernetwerk dan eens doormeten. Het kan heel goed zijn dat deze traagheid komt door de netwerkkabels of de contactdozen. Dat is eenvoudig verholpen door nieuwe netwerkkabels! Laat uw netwerk en netwerkkabels eens doormeten op storingen. Haal het maximale uit uw computernetwerk en stoor uzelf niet meer aan trage computers. Waar u ook mee kunt besparen is om uw netwerkbeheer uit te besteden. Betaal geen dure netwerkbeheerder maar betaal per netwerkbeheer per werkplek. Netwerkbeheer op afstand is een goedkope en makkelijke oplossing.