Companeo - 020 - 60 60 520

Brandbeveiliging


Is uw bedrijf brandveilig? Heeft u behoefte aan rookmelders, brandblussers of een brandmeldinstallatie? Zorg voor effectieve brandpreventie met een brandalarmen, branddekens, rookmelders en koolmonoxyde melders. Ontvang diverse offertes voor uw brandbeveiliging.

Brandveiligheid

Brandbeveiliging is verplicht voor elk bedrijf. Bent u op zoek naar brandblussers of een brandalarm? Beveilig uw bedrijf goed tegen brand. Of u nu alleen op zoek bent naar een rookmelder, of naar een compleet pakket voor uw brandbeveiliging, Companeo vindt voor u de juiste leverancier.

Brandmeldinstallaties

Brandmeldinstallatie voor uw bedrijf. Bent u op zoek naar een brandalarminstallatie? Beveilig uw bedrijf tegen brand. Zorg met een electronische brandmeldinstallatie voor een brandveilige werkomgeving.

Sprinklerinstallaties

Een sprinklerinstallatie nodig voor uw bedrijf? Op zoek naar sprinklers? Kies de juiste leverancier voor sprinklerinstallaties die bij uw bedrijf passen.Kies ook voor een brandveilig bedrijf!

Brandblussers

Brandblusser nodig voor uw bedrijf? Op zoek naar een poederblusser of een brandslang? Kies de brandblussers die bij uw bedrijf passen. Ontvang en vergelijk offertes van poederblussers en brandslangen.