Companeo - 020 - 60 60 520

Bedrijfsbeveiliging - tips en tricks bij de beveiliging van uw bedrijf.

Tegenwoordig is een adequate beveiliging van uw bedrijf essentieel! Hoe heeft u uw bedrijfsbeveiliging geregeld? Bent u voldoende beschermd tegen indringers, vandalen en inbrekers? Ontdek hieronder wat u kunt doen om uw bedrijf of winkel effectief te beveiligen.

banner0
Handleiding
Elke stap in uw project : Bedrijfsbeveiliging - tips en tricks bij de beveiliging van uw bedrijf.

Kies voor een beveiligingscamera en houd inbrekers, vandalen en ander gespuis op afstand. Een videobewakingssysteem registreert alles wat er in en om uw bedrijfsterrein gebeurt. Een bewakingscamera met IP kunt u op afstand bedienen. Een bewakingscamera met sensor maakt telkens een foto of korte video opname op het moment dat deze wordt geactiveerd. Beveilig uw bedrijf met camerabewakingssystemen. Voordeliger dan u denkt.

Een alaraminstallatie voor uw bedrijf. Geen bedrijf kan eigenlijk meer zonder een alarm installatie. Laat uw alarminstallatie aansluiten op een meldkamer, eventueel in combinatie met een beveiligingsbedrijf zodat u zeker weet dat er een beveiliger of politie wordt ingeschakeld in het geval van inbraak of vernieling. Er zijn vele soorten alarminstallaties, laat u dus goed voorlichten welke alarm installatie het beste past bij uw bedrijf. er zijn er met bewegingsmelders, sensoren, breukmelders etc.

Beveilig uw winkel. Ontdek oplossingen voor diefstalpreventie. Voorkom diefstal met een bewakingscamera, diefstalpoortjes, beveilig uw producten met tags. Zorg voor een beveiligingscamera met videosysteem zodat dieven worden afgeschrikt.