Companeo - 020 - 60 60 520
Companeo
Companeo helpt u gratis de juiste leverancier te vinden voor ICT Bedrijven:
BéVéDé Automatisering - ICT Bedrijven

BéVéDé Automatisering - ICT Bedrijven

Uw ICT bedrijf met ervaring

De grootste voordelen: Systeem beheer, onderhoud van uw server, advisering, webdesign en webhosting zijn enkele onderdelen van de werkzaamheden van BéVéDé. Voor een gegarandeerde snelle service en goede producten kunt u bij hen altijd terecht.
  • Omschrijf uw behoeften
  • Ontvang binnen 48 uur uw offertes of informatie
  • Het is GRATIS, vrijblijvend en eenvoudig in gebruik.
Start hier uw offerte aanvraag voor ict bedrijven

Vragen gevolgd door een * zijn verplicht.

Algemene voorwaarden en privacy
Companeo is lid van de DDMA, en houdt zich aan de gedragscodes, richtlijnen en instrumenten die door Stichting Infofilter en Stichting Reclame Code worden beheerd en bewaakt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer
Over Companeo
Companeo is Europees marktleider in het vinden van geschikte leveranciers voor het MKB!
  • Opgericht in 2000
  • 1.000.000 gebruikers
  • 5.000 Erkende Leveranciers
  • 3.000.000 behandelde offerte aanvragen

Ontdek deze aanbieding

De Leverancier
BÉVÉDÉ AUTOMATISERING EN TELECOM

Kerncijfers Opgericht in : 1999 Erkende Companeo Leverancier : februari 2009 Aantal personeelsleden : 8

Geografische spreiding Gevestigd in Zwolle en o.a. actief in:

Zeist, Baarn, Arnhem, Zutphen, Apeldoorn, Dedemsvaart, Hoogeveen, Zwolle, Raaite, Lelystad, Emmeloord, Emmen, Assen, Almere, Amersfoort, Roden, Groningen, Drachten, Gorredijk, Wageningen, Doetinchem, Deventer &Tiel

Alle leveranciers die zich via www.companeo.nl presenteren, zijn erkend door Companeo. Deze bedrijven zijn geselecteerd op basis van criteria als betrouwbaarheid en commerciële slagkracht.
Het keurmerk "Erkend Companeo Leverancier" verzekerd u dat u benaderd wordt door specialisten. Vakkundige en betrouwbare leveranciers die er alles aan doen om uw verwachtingen waar te maken, en dat alles in een zeer korte tijdspanne.
Kies een Erkende Companeo Leverancier, en u bent verzekerd van de juiste keuze! Lees hier verder.

BÉVÉDÉ AUTOMATISERING EN TELECOM

BÉVÉDÉ AUTOMATISERING EN TELECOM is in 1999 begonnen als een eenmanszaak zonder personeel. BéVéDé is inmiddels uitgegroeid tot een professionele onderneming met 7 vaste medewerkers, een support-afdeling en een buitendienst met 4 ICT specialisten. Alle medewerkers bezoeken regelmatig workshops en seminars om hun kennisniveau op peil te houden. In januari 2010 zijn IP- en conventionele telefonie aan het dienstenpakket toegevoegd. Hiervoor zijn 2 zeer ervaren telematica specialisten aangetrokken.

Activiteit van BÉVÉDÉ AUTOMATISERING EN TELECOM: BéVéDé levert en onderhoudt computers, servers en (IP)-Telefonie.

Computer, server, online backup, systeembeheer, netwerk, bekabeling, telefooncentrale, laptop, smartphone, tablet, beveiliging, reparatie, antivirus, firewall, mobiel werken, HP, Apple, Microsoft, Samsung, Avaya, Tiptel

Kwaliteitslabels en certificeringen: Microsoft Certified Professionals, Microsoft Certified System Engineers, HP Partner, Certified Avaya Reseller, Samsung Telecom partner, Cisco Engineer, Norman Certified reseller.

Referenties van BÉVÉDÉ AUTOMATISERING EN TELECOM: Meer dan 100 klanten in het MKB, van 1 tot 500 werkplekken, de zorg, accountancy, zakelijke dienstverleners, bouw, transport en logistiek, onderwijs. O.a. Prorail, Talma Haven, Tuinland, Praktijkgroep.


BéVéDé Automatisering - ICT Bedrijven van leverancier BÉVÉDÉ AUTOMATISERING EN TELECOM - Companeo adviseert u:

Uw ICT bedrijf met ervaring

» Systeem beheer, onderhoud van uw server, advisering, webdesign en webhosting zijn enkele onderdelen van de werkzaamheden van BéVéDé. Voor een gegarandeerde snelle service en goede producten kunt u bij hen altijd terecht.


Deze aanbieding maakt deel uit van: ICT Bedrijven.
Voorbeeld van offerteaanvragen installeren telefooncentrale in Utrecht, loon van een ict in Zwolle Vraag een offerte in ICT Bedrijven

Tags: