Companeo - 020 - 60 60 520

Betaalsystemen


Een betaalsysteem voor uw bedrijf, winkel of horecaonderneming is onmisbaar. Vind hier oplossingen voor uw betalingsverkeer. Ontvang offertes voor betaalsystemen zoals kasregisters, touchscreen kassa's, betaalautomaten en pinautomaten, handheld pinautomaten of vaste pinautomaten.

Kassa's

Op zoek naar een kassa? Een touchscreen kassa of een professioneel kassa systeem met voorraadbeheer? Professionaliseer uw winkel of horecabedrijf en sluit uw boekhouding aan op uw kassa, zo heeft u tijd over voor andere zaken. Ontvang snel offertes voor kassa's voor uw bedrijf!

Betaalautomaat

Op zoek naar een betaalautomaat voor uw bedrijf ? Zoekt u een vaste betaal automaat of een mobiele betaalautomaat? Ontvang snel offertes voor betaalautomaten. Laat uw klanten veilig en makkelijk betalen met een betaalautomaat!

Pinautomaat

Op zoek naar een pinautomaat voor uw bedrijf? Zoekt u een vaste pinautomaat of een mobiele pinautomaat? Ontvang snel offertes voor pinautomaten. Laat uw klanten veilig en makkelijk betalen met een pinautomaat!

Handleidingen & tips

Zorg bij de start van je winkel voor een goed kassasysteem.

Kassasystemen zijn er in vele soorten en maten. Van heel voordelig tot bijzonder geavanceerde kassa's. Voor een winkel is het handig om een kassasysteem te kiezen waarbij je ook je voorraad kan beheren of die aangesloten kan worden op je computernetwerk, zodat er eventueel facturen kunnen worden geprint of orderbonnen.