Companeo - 020 - 60 60 520

Kosten besparen op uw bedrijfsverzekeringen en pensioenregelingen

Wist u dat 35% van uw kosten opgaan aan bedrijfsverzekeringen, financiƫle diensten en pensioenregelingen? Het loont dus de moeite om eens door uw bedrijfsverzekeringen en pensioenregelingen te lopen. Laat een deskundige op het gebied van bedrijfsverzekeringen en pensioenregelingen een quick scan voor u doen. Hoogstwaarschijnlijk kunt u nog voldoende premie besparen op uw pensioenregelingen en verzekeringen waarbij ook nog eens gekeken wordt naar optimaal fiscaal voordeel.

banner1
Handleiding
Elke stap in uw project : Kosten besparen op uw bedrijfsverzekeringen en pensioenregelingen

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is, na de arbeidsongeschiktheidsverzekering, een van de belangrijkste verzekeringen voor een bedrijf. U wilt toch niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die u per ongeluk toe brengt aan anderen. Dat kan u flink op kosten jagen. Hiervoor is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in het leven geroepen. Ook hierbij is het van belang wat de dekking is en de daarbij behorende verzekeringspremie. Laat u deskundig voorlichten op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheid. En kies dan de juiste verzekering voor uw bedrijfssituatie.

Pensioenregelingen en collectieve pensioenregelingen geven veel bedrijven hoofdbrekens. Een goede pensioenregeling is een steeds belangrijker wordende arbeidsvoorwaarde! Besteed daarom tijd en zorg hieraan. Zorg voor een evenwichtige en betaalbare pensioenregeling voor uw medewerkers. Wist u dat u minimaal 15% fiscaal voordeel ontvangt als u een collectieve pensioenregeling afsluit? Laat u adviseren door een pensioenexpert. U kunt echt fors besparen op een collectieve pensioenregeling. Denk er eens over om overuren te gebruiken voor de financiering van uw collectieve pensioenregeling. Flexibiliseer uw arbeidsvoorwaarden en verbeter de pensioenregeling van

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een must voor de zelfstandige ondernemer. Zorg daarom dat u een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit. U verzekert uzelf van inkomen maar ook van vervanging. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt niet voor niets ook wel een inkomensverzekering genoemd. De zaken moeten immers doorgaan! Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt u het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid af. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een vrij kostbare verzekering. Laat u daarom goed voorlichten over de dekking en de premies die daaraan hangen. De premie wordt lager naarmate de periode dat u zonder inkomen kunt langer is. Dus als u drie maanden zonder inkomen kunt dan betaalt u minder premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering.