Companeo - 020 - 60 60 520

Bedrijfsverzekering


Hoe goed zijn de bedrijfsverzekeringen in uw bedrijf geregeld? Kies welke bedrijfsverzekering u nodig heeft en ontvang direct offertes van verzekeraars bij u in de buurt. Bespaar zo effectief op de verzekeringspremies van uw bedrijfsverzekeringen.

AOV

Wie neemt dan de zaken waar en hoe komt u aan inkomen  bij arbeidsongeschiktheid? Regel nu een AOV (arbeidsongeschiktheidsverzekering) en verzeker u van inkomen bij ziekte of invaliditeit. Een  AOV is een belangrijke bedrijfsverzekering!

AVB

De AVB (aansprakelijkheidsverzekering bedrijven) dekt schade die aan personen of zaken is toegebracht waarvoor uw bedrijf aansprakelijk is. Loop geen onnodig risico en sluit snel een AVB af bij de verzekeraar die het beste bij uw behoeften past.

Autoverzekering zakelijk

Autoverzekeringen zijn er in diverse vormen. Sluit uw autoverzekering aan op uw situatie? Bepaal zelf voor welke  autoverzekeringen u een gratis offerte wenst te ontvangen.

Bedrijfsverzekeringen

Regel uw bedrijfsverzekeringen goed. Laat u bijstaan bij het kiezen van de juiste bedrijfsverzekering. Loop geen risico's! Bespaar eenvoudig op de premies van uw bedrijfsverzekeringen. Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is een van de belangrijkste bedrijfsverzekeringen.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

De bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt schade die aan personen of zaken is toegebracht waarvoor uw bedrijf aansprakelijk is. Loop geen onnodig risico en sluit snel een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering af bij de verzekeraar die het beste bij uw behoeften past.

Collectieve ongevallenverzekering

Tegenwoordig wordt in steeds meer CAO's een verplichting voor de werkgever opgenomen om voor de werknemers een collectieve ongevallenverzekering af te sluiten. Ook zonder een dergelijke verplichting wordt van u als werkgever verwacht dat u als secundaire arbeidsvoorwaarde zorgt voor een goede en...

Collectieve ziektekostenverzekering

Zoekt u een geschikte ziektekostenverzekering of een ziekteverzuimverzekering? Wilt u het WIA-gat dichten voor uw personeel? Kies hier uw leverancier voor uw ziekteverzekeringen uit. Makkelijk toch.

Inboedelverzekering

Een inboedelverzekering verzekert u tegen diefstal van uw inventaris zoals kantoormeubels, computers, archiefkasten, vloeren etc. In het algemeen dekt de inboedel verzekering de volgende schade aan uw bedrijf: storm, regen, inbraakschade, diefstal, vandalisme, lekkage en schroeischade. Vul de...

Kredietverzekering

Met een kredietverzekering loopt u geen risico in het betalingsverkeer. Betalingen worden verzekerd waardoor u altijd zeker bent van ontvangst. Een perfecte bedrijfsverzekering als u veel betalingen uit het buitenland ontvangt.

Rechtsbijstandverzekering

Een rechtsbijstandverzekering is een investering die u vaker van pas kan komen dan u denkt. Heeft u bijvoorbeeld een meningsverschil met de overheid of met een werknemer? Een rechtsbijstandsverzekering voor de zakelijke markt biedt uitkomst! Verzeker uw bedrijf vandaag nog, zorg voor een...

Ziekteverzuimverzekeringen

Als een of meer van uw medewerkers (langdurig) ziek worden heeft dat vaak grote gevolgen voor uw bedrijf. Een ziekteverzuimverzekering is niet verplicht voor u als ondernemer, maar het is zeker raadzaam een ziekteverzuimverzekering af te sluiten om onnodig risico te voorkomen.

Handleidingen & tips

Welke bedrijfsverzekeringen zijn er zoal?

Ondernemen brengt altijd risico’s met zich mee. Maar er zijn er heel wat die u niet hoeft te lopen, zolang u maar goed verzekerd bent, zoals schade aan uw bedrijf of aan uw product, wettelijke aansprakelijkheid, ziekte of arbeidsongeschiktheid, juridische geschillen of afnemers die niet betalen. Tegen al deze risico’s kunt u zich verzekeren. Goed voor uw nachtrust en dus goed voor de zaak. Ontdek welke bedrijfsverzekeringen er zoal zijn!

Arbeidsongeschiktheidsverzekeringen

Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een must voor de zelfstandige ondernemer. Zorg daarom dat u een passende arbeidsongeschiktheidsverzekering afsluit. U verzekert uzelf van inkomen maar ook van vervanging. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering wordt niet voor niets ook wel een inkomensverzekering genoemd. De zaken moeten immers doorgaan! Met een arbeidsongeschiktheidsverzekering dekt u het risico van ziekte en arbeidsongeschiktheid af. Een arbeidsongeschiktheidsverzekering is een vrij kostbare verzekering. Laat u daarom goed voorlichten over de dekking en de premies die daaraan hangen. De premie wordt lager naarmate de periode dat u zonder inkomen kunt langer is. Dus als u drie maanden zonder inkomen kunt dan betaalt u minder premie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering is, na de arbeidsongeschiktheidsverzekering, een van de belangrijkste verzekeringen voor een bedrijf. U wilt toch niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele schade die u per ongeluk toe brengt aan anderen. Dat kan u flink op kosten jagen. Hiervoor is de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor in het leven geroepen. Ook hierbij is het van belang wat de dekking is en de daarbij behorende verzekeringspremie. Laat u deskundig voorlichten op het gebied van bedrijfsaansprakelijkheid. En kies dan de juiste verzekering voor uw bedrijfssituatie.

Bespaar op uw autokosten door autolease

Uw autokosten zijn een grote kostenpost. Een auto aanschaffen is een flinke investering. Na de aanschaf bent u al 50% aan waarde kwijt. Let op dat u naast deze autoaanschaf ook nog eens de afschrijving op uw auto heeft, de rentekosten, de verzekeringen, de reparatiekosten voor uw auto en de belastingen, een flinke post aan autokosten. Met autolease heeft u geen last van onvoorziene autokosten. U betaalt maandelijks 1 factuur voor uw leaseauto en wanneer uw leaseauto stuk gaat krijgt u een vervangende leaseauto. Alle autokosten worden door de leasemaatschappij voor u geregeld. Autolease komt in een aantal vormen. Shortlease is handig als u voor kortere tijd een leaseauto wilt leasen. Full operational autolease is ideaal als u wilt profiteren van het gemak en geen zorgen wil hebben m.b.t....

Dring uw ziekteverzuim terug met een luchtreiniger.

Zorg voor een gezond kantoorklimaat. Doe aan luchtreiniging en verbeter uw kantoorklimaat met schone en verse lucht. Een luchtreiniger kan uitkomst bieden bij het verbeteren van uw kantoorklimaat. Een gezond kantoorklimaat is van groot belang voor de gezondheid van uw medewerkers. Een rookcabine voor uw rokende medewerkers kan een goede oplossing zijn voor een beter kantoorklimaat. Uw medewerkers blijven dicht bij hun werkplek waardoor de efficiency verbetert. Minder ziekteverzuim werkt kostenbesparend! Werk aan een beter kantoorklimaat en overweeg een luchtreiniger of rookcabine. Profiteer van productievere medewerkers die minder vaak ziek zijn.