Companeo - 020 - 60 60 520

Bedrijfstelefooncentrales


Heeft u een bedrijfstelefooncentrale nodig? Bent u op zoek naar een ISDN, VoIP telefooncentrale of een analoge telefooncentrale. Companeo brengt u in contact met leveranciers van telefooncentrales voor uw bedrijf. Ontvang vrijblijvend gratis offertes voor een bedrijfstelefooncentrale.

Telefooncentrale

Met een professionele telefooncentrale beheert u al uw inkomende en uitgaande oproepen. Via deze informatie vindt u de telefooncentrale die bij uw bedrijf past! Wilt u een nieuwe telefooncentrale aanschaffen? Of wilt u uw oude telefooncentrale upgraden en onderhouden? Wilt u meer te weten...

VoIP telefooncentrales

Een VOIP Telefooncentrale biedt u perfecte flexibiliteit mbt uw zakelijke telefonie. Met een VOIP telefooncnetrale belt u via uw internetaansluiting waardoor uw belkosten minimaal worden! Bespaar ook op uw zakelijke telefoonkosten met een VoIP bedrijfstelefooncentrale.

ISDN Telefooncentrales PABX

Zoekt u uitgebreide telefooncentrales of wilt u een eenvoudige oplossing in telefooncentrales? In deze sectie vind u de oplossing op het gebied van telefonie en faxservices die voor uw bedrijf het beste is. Kies uit de aanbiedingen in telefooncentrales en vind de juiste leverancier!

Analoge telefooncentrales

Op zoek naar een eenvoudige kleine telefooncentrale voor uw bedrijf? een analoge telefooncentrale is nog prima bruikbaar en een stuk voordeliger dan de duurdere digitale telefooncentrales.

Handleidingen & tips

Telefooncentrales: Welke telefooncentrale kiest u?

Groeit uw bedrijf? Zijn uw telefoonrekeningen te hoog? Wilt u de gebruiksmogelijkheden van uw huidige telefooncentrale uitbreiden? Lees deze handleiding voor telefooncentrales voor meer informatie. Technische woorden met een * kunt u onderaan in het woordenboek terugvinden.

Gebruik een specifiek telefoonnummer om de respons te vergroten, meetbaar en inzichtelijk te maken.

Over een commercieel telefoonnummer of servicenummer zoals 0800, 0900 of 088 beschikken, getuigt van professionalisme. Bovendien krijgt u door een speciaal bedrijfsnummer een goed idee van het aantal oproepen en de piekuren. U kunt zo uw inkomende telefoonverkeer op een efficiënte manier verwerken. De investering loont u al snel de moeite, al naar gelang de keuze kan zo'n telefoonnummer u zelfs nog een kleine winstbijdrage opleveren!

Telemarketing, een enigszins prijzig maar zeer waardevol communicatiemiddel!

Wat wilt u bereiken met telemarketing? De prijs hangt af van de doelstelling van uw telefonische benadering: afspraken maken, prospecten identificeren, bestanden kwalificeren, tevredenheidsonderzoek instellen, ... Om een honderdtal potentiële klanten vakkundig telefonisch te benaderen moet u uitgaan van een budget van 1.000 tot 2.500 euro. Telefonische benadering van prospects is erg doeltreffend. Afhankelijk van uw marge en om behoorlijke resultaten te behalen, is wel het nodige budget vereist. Let goed op de deskundigheid van de een telemarketing bedrijf die uw campagne coördineren. De effectiviteit is groot als deze mensen goed opgeleid zijn en klantvriendelijk te werk gaan.