Companeo - 020 - 60 60 520

Bedrijfsopleidingen


Bedrijfsopleidingen zijn belangrijk. Ontwikkel uw personeel met bedrijfsopleidingen. Verbeter de communicatie, uw management en de verkoop met een geschikte bedrijfsopleiding. Bedrijfsopleidingen worden gewaardeerd door uw personeel 

Taalcursus

U wilt een taalcursus doen? Taalcursussen zijn er in alle vormen en maten, van uitgebreide taalopleidingen met intensieve begeleiding, tot taalcursussen die u op uw eigen tempo kunt doen. Vergelijk snel de erkende Companeo leveranciers en vind de taalcursus die bij u past.

Bedrijfsopleidingen - management trainingen

Bedrijfsopleidingen: Stuur uw managers eens op een management training. Kies voor een management training op maat of een management training in-house. Ontwikkel de capaciteiten van uw managers en verbeter hun slagvaardigheid met een geschikte management training.

Bedrijfsopleidingen - verkoop trainingen

Kennis ontwikkelen is belangrijk voor een bedrijf. Uw bedrijf groeit maar groeien uw medewerkers wel met u mee? Een cursus op zijn tijd kan geen kwaad, sterker nog ze maken uw personeel slagvaardiger en zelfverzekerder op hun vakgebied. Vind de juiste leverancier voor uw bedrijf!

Bedrijfsopleidingen - communicatietraining

Effectief communiceren met een communicatie training. Train uw medewerkers en geef ze een communicatie training op maat of in-house. Verbeter vergadertechnieken en telefoongesprekken met een praktijkgerichte communicatietraining.

SEO Cursus

Een SEO cursus volgen? Verzorgt u zelf uw website? Vind u het leuk om uw website beter vindbaar te maken op Google en wilt u leren hoe dat moet? Volg een SEO cursus. Ontvang offertes voor SEO trainingen.

Handleidingen & tips

Managementtrainingen en bedrijfscursussen voor uw medewerkers.

Ontplooi de capaciteiten van uw medewerkers en geef ze een gerichte bedrijfsopleiding. Geef ze een managementtraining of een communicatietraining. Beter geschoolde medewerkers zijn waardevol voor uw bedrijf. Geef ze de bedrijfscursus die bij hun behoeften aansluit en u heeft weer gemotiveerde medewerkers die productief zijn!

Vergroot de commerciele slagkracht van uw verkopers, coach en train ze!

Vertegenwoordigers, account-managers of verkopers worden vaak op commissiebasis uitbetaald. Een effici?nt en slagvaardig verkoopteam moet regelmatig opgeleid en getraind worden. Dit verhoogt de commerci?le slagkracht van uw bedrijf. Voor een professionele opleiding en training moet u rekenen op een budget van enkele honderd tot duizend euro vaste kosten. Denk ook eens aan een deskundig werving- en selectiebureau! Help u door hen en vind de vertegenwoordigers die de juiste capaciteiten voor uw bedrijf in huis hebben. Het is een ideale oplossing wanneer u uw verkoopteam wilt versterken en uw kosten wilt beperken. Zie uw omzet groeien!