Companeo - 020 - 60 60 520

Autolease


Auto lease is een prima manier om te besparen op autokosten. Uw auto leasen via financial autolease, full operational auto lease, shortlease of voor een andere vorm van autofinanciering! Kies voor de juiste auto lease oplossing voor uw situatie. Een auto leasen is echt kiezen voor gemak! 

Bedrijfswagen leasen

Dankzij leasing of carlease neemt u een vorm van krediet in de vorm van een wagen. Onze aangesloten partners in leasingkunnen u verder helpen met de volledige afhandeling van uw leasingdossier . U kan kiezen voor een financiële leasing of operationele leasing. Doe daarom nu uw...

Bedrijfswagen

Bespaar tijd en geld : vertel ons wat u nodig heeft en wij zoeken voor u de juiste bedrijven voor uw  autolease. Ontvang binnen maximaal 48 uur  uw offerte voor autolease. Het is  GRATIS , eenvoudig en zonder verplichtingen.

Shortlease

Shortlease is een perfecte autolease oplossing wanneer u een auto voor middellange termijn nodig heeft. Shortlease is voordeliger dan huren. Shortlease uw leaseauto voor een termijn langer dan 3 maanden maar korter dan 2 jaar.

Autolease

Wilt u een auto leasen? Wilt u profiteren van een full operational autolease? Kies uit een geschikte auto lease oplossing voor uw situatie. Betaal met autolease 1 vast bedrag per maand! U kunt snel een auto leasen.

Autofinanciering

Bent u op zoek naar een geschikte autofinanciering? Wilt u de mogelijkheden weten omtrent het financieren van uw gehele wagenpark?Wilt u een bedrijfswagen aanschaffen? Financial autolease is een mogelijke vorm van autofinanciering.

Handleidingen & tips

Bespaar op uw autokosten door autolease

Uw autokosten zijn een grote kostenpost. Een auto aanschaffen is een flinke investering. Na de aanschaf bent u al 50% aan waarde kwijt. Let op dat u naast deze autoaanschaf ook nog eens de afschrijving op uw auto heeft, de rentekosten, de verzekeringen, de reparatiekosten voor uw auto en de belastingen, een flinke post aan autokosten. Met autolease heeft u geen last van onvoorziene autokosten. U betaalt maandelijks 1 factuur voor uw leaseauto en wanneer uw leaseauto stuk gaat krijgt u een vervangende leaseauto. Alle autokosten worden door de leasemaatschappij voor u geregeld. Autolease komt in een aantal vormen. Shortlease is handig als u voor kortere tijd een leaseauto wilt leasen. Full operational autolease is ideaal als u wilt profiteren van het gemak en geen zorgen wil hebben m.b.t....