Companeo - 020 - 60 60 520

Airconditioning


Met een airconditioning koel de zomer doorwerken! Tijdens hete periodes is het niet prettig werken als de temperatuur binnen oploopt. Airconditioning is dan natuurlijk de uitkomst voor uw bedrijf. Ontvang via Companeo meerdere offertes voor een airconditioning systeem.

Wandairco

Een wandairco is een ideale airconditioning oplossing voor op kantoor of in een winkel. Met een wandairco geniet u in ze zomer van een koel klimaat en in de winter kan deze als verwarming dienen! Een perfecte airconditioning oplossing.

Plafondairco

Met een plafondairco heeft u direct verkoeling op werk. Een plafondairco zorgt voor een koel werkklimaat waar mensen productiever zijn. Kies voor de juiste airconditioning op kantoor, ontvang direct meerdere offertes!

Cassettemodel Airconditioner

Zoekt u een cassettemodel airconditioner? Het cassettemodel airco is een zeer effectieve oplossing voor het koelen of verwarmen kantoorruimtes.De meeste cassette airco's worden uitgevoerd met het energiezuinige invertersysteem.

Split Airco

Een split airco is veel effectiever dan een mobiele airco. Ook een stuk energiezuiniger. Ontvang via Companeo offertes van split airco leveranciers en werk voortaan in een koele omgeving.

Airconditioning

Aiconditioning voor uw winkel of kantoor. Onmisbaar bij warme dagen maar ook in de winter handig als verwarming! Kies welk airconditioning bedrijf u kunt helpen hierbij.

Airco

Met een split airco zorgt u voor verkoeling op kantoor of in uw winkel. In een koel werkklimaat zijn mensen productiever. Airconditioning helpt u daarbij. Kies voor een split airco voor uw winkel en zorg voor koele klimaatbeheersing!

Tags: